BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Rabu, 30 Mac 2011

i'm back...@_^

Dah brhabuk blog aku nie...
sory lma xupdate (hehe...bjet cam selalu update tuh)...da musim2 hjung sem nie mcm nie la...
asgmnt bnyk tmbh la lgi ngan test n presntation...fuhhh...~ poning2...
lau nk mngeluh, smpai bila pon xhbs...skng nie jgak la nk kna pkiaq sal umah sewa la, sal mcm2 lagi la...
hehehe..lau nk ckp kat cnie alamatnya dua page la...
2 pon lom tntu ckup...huhuhhu...
nevermind...kita lupkn jap....

aku nk ckp skng sal lawatan kelab aku baru2 nie...
kitaowg g KL...best la jgak...
eh, bkn2...best sgt2...^_^
kami g mlawt :
  1. IKIM, 
  2. muzium kesenian islam ngan 
  3. KLCC... (sory pic xuplod...kat aku xdak gmbr 2,,xsmpat amik g)

mlawat IKIM mmg best sbb aku dpt mrasa dduk kat krusi DJ..
fuuuyyooo...best kot...bkn seng nk dpt pngalamn cam 2...
aku brsyukur sbb dbri ksmpatan n pluang utk brbuat dmikian...
dlm hdup nie kita perlu bnyk brsyukur kn...
Alhamdulillah....brsyukur kehadrat Ilahi....
g muzium keseniaan islam aku dpt lihat galeri kat stu...
bnyk gmbr2, n brg2 zaman islam dlu....
yg bestnya kat stu, aku dpt peluang blajar tulisan khat...
best jgak...=)
lastly aku mlawat KLCC....bngunan nie lau g KL wajib g mlawat ....
btul x...huhuhu...org la ckp....aku cuma copy paste ja...
BTW, lawatan nie yg pling bnyk tnggal kenangan memori aku dgn shabt2 sperjuangan aku dlm Kelab Arab...
sedih la plak jdiny bila ckp sal memori nie...
stiap prjumpaan pasti akn da perpisahan kn...btul x...
aku hrp prtemuaan n perpisahan kami suma krna Allah...
aku ckp cam 2 sbb da seorg ajk yg penting (bkn setkat penting tp VVIP) dlm kelab aku nie da nk hbs sem...
nnti msti kami suma wndu kat dia...
apa2 pon aku hrp memory nie akn trpahat rpat dlm diri setiap ajk...
Ameen Ya Rabbal 'Alamin....
Wallahu'alam.....yg baik dtg dari Allah...dan yg mna bnyk kurang 2 dtg dari diri aku sndri...
jmpa lg d next section...daaaa...=)

2 ulasan:

사키나 berkata...

hehe... bru update ye..
best nya g jejalan...
bila g? dah lama ke?
berapa lama p KL?
betul2x.. wajib lwt KLCC. tapi xdk pa sgt pun. hehe
bt letih jalan ja.
=p

izzaty_noor berkata...

a'ah..hehehe...
da lma xupdate..
bru2 nie dlm 24 mac..
3 hari ja wan..
huhuh, tau xpa..
pnat ja kot jlan2...
brg2 pon mhal2..heheh